Inleiding


Van onze 20e VS-reis waren we van plan iets speciaal te maken en dat is uiteindelijk een reis geworden waarbij we een klein groepje gelijkgestemden, qua interesses in fotografie en bijzondere landschappen, begeleiden langs een selectie hoogtepunten uit onze vorige reizen.

Maar ook voor ons zijn er nieuwigheden bij, zoals de 2-daagse boottocht naar Reflection Canyon.
We waren sowieso van plan om daar naartoe te gaan, maar dan wel via de enige mogelijkheid die we tot nog toe kenden, namelijk via een zowat 180 km rit langs de Hole in the Rock Road en dan als toetje nog een hike van om en bij de 28 km.
Enkele weken geleden echter vernam ik van een Amerikaanse vriend dat hij er met de boot naartoe geweest was. Dat gaan wij nu ook doen. Twee dagen over Lake Powell glijden is nu niet direct een straf. We slapen bij Reflection Canyon en gaan dan via een korte, relatief gemakkelijke hike de rim op van waar we hopen op mooie foto's.
Deze tweedaagse is wel 'weather-dependent' en in geval van slecht weer zoeken we naar alternatieven.

Zoals steeds met dirt roads kunnen ook andere dagen van de route aangepast worden als de omstandigheden ons daartoe noodzaken.

Ook nu weer zullen we proberen een blog bij te houden, al zal dat door het reizen met meerdere mensen misschien niet elke dag mogelijk zijn.
Wie op de hoogte wil gehouden worden van updates, kan zich hier inschrijven. Vermits dit een nieuw webadres is, dienen ook mensen die op onze vroegere blogs ingeschreven zijn, zich hier opnieuw te registreren.

Dit zijn alvast de hikes die op de planning staan. Zoals altijd plannen we ruimschoots voldoende om dan in laatste instantie een selectie te maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten