16 april 2017 - Las Vegas - Chicago - Brussel

Na een alweer veel te korte nacht kunnen we toch  nog genieten van een meer dan degelijk ontbijt vooraleer te gaan tanken en de auto's in te leveren bij Alamo.
We nemen de shuttlebus naar de luchthaven waar het vrij rustig is. We hebben opnieuw met 5 personen (toeval dat dit net diegenen zijn die Economy Plus geboekt hebben?) TSA-PRE wat heel wat tijd scheelt bij de security. Maar ook de anderen zijn op amper 10 minuten bij ons en we zijn dan ook goed op tijd bij de gate.

Hier probeert Leen nog even haar geluk...helaas zonder succes...

Het vliegtuig vertrekt precies op tijd en we komen zelfs een halfuur vroeger aan in Chicago.
Het is een heel rustige vlucht met nauwelijks bewolking, wat ons de kans geeft om nog wat foto's te maken van de mooie natuur waar we de laatste weken, andermaal, zo van genoten hebben.

We laten Las Vegas achter ons.

Navajo Mountain en Lake PowellDe Rocky Mountains in Colorado
LAS - ORD     11:00h - 16:40h   UA597    flight time: 3h42
Layover: 1h28
ORD - BRU    17:50h -  09:05h   UA960   flight time: 8h15

De vlucht naar Brussel vertrekt uit dezelfde terminal als waar we aankomen, zodat we nog tijd over hebben om nog wat te drinken te halen.
Ook nu vertrekken we precies op tijd en ook in Brussel komen we meer dan een halfuur vroeger aan dan voorzien. Ook dit is een heel rustige vlucht met nauwelijks of geen turbulentie.

De koffers komen heel snel op de bagageband en dan is het tijd om afscheid te nemen van onze vrolijke bende. Dat lukt niet bij iedereen zonder traantjes en het valt ook op dat niemand echt gehaast is. Het waren dan ook 17 heel intense dagen, maar dan enkel in positieve zin en het valt dan ook moeilijk om deze groep uit elkaar te zien gaan.

Uiteindelijk vertrekt iedereen dan toch naar huis, zoveel schitterende ervaringen rijker, uiteraard op het vlak van natuurbeleving, maar nog veel meer wat betreft de nieuwe vriendschappen welke tijdens deze onvergetelijke reis ontstaan zijn.
Binnenkort spreken we af om samen naar de mooiste foto's en video's te kijken. Wij kijken er alvast reikhalzend naar uit.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten